مراسم عروسی پرنس ویلیام و کیت میدلتون
نوشته شده توسط : یاسر مهرانـی

 

مراسم عقد پرنس ویلیام و کیت میدلتون راس ساعت ۱۱ صبح به وقت بریتانیا در حضور میهمانان ویژه و در حالی که میلیون ها نفر در سراسر جهان از طریق تلویزیون نظاره گر آن بودند، در کلیسای وست مینستر در مرکز لندن انجام شد.

پس از برگزاری مراسم، عروس و داماد در حالی که سوار بر کالسکه ای روباز بودند، در میان ابراز احساسات کسانی که از نخستین ساعات امروز (۲۹ آوریل ) درخیابانها حضور داشتند، به کاخ باکینگهام رفتند.

براساس گزارش ها، پس از مراسم، ملکه بریتانیا به پرنس ویلیامز لقب دوک کمبریج و به کیت میدلتون لقب دوشس کمبریج را داده است.

در این مراسم، چهره های سیاسی، هنری و ورزشی از جمله دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا و همسرش، جان میجر، از نخست وزیران پیشین بریتانیا، جولیا گیلارد، نخست وزیر استرالیا،دیوید بکهام، فوتبالیست سرشناس به همراه همسرش، التون جان خواننده و آهنگساز بریتانیایی و گای ریچی کارگردان بریتانیایی حضور داشتند.

براساس گزارش ها با وجودی که گفته می شود خانواده عروس و داماد تلاش کرده اند تا با توجه به بحران اقتصادی موجود از هزینه های عروسی کم کنند تا از انتقادها بکاهند، اما گفته می شود این مراسم دست کم دو میلیون پوند برای بخش های عمومی بریتانیا هزینه داشته است.

گزارش ها حاکی از آن است که در جریان مراسم عروسی ۴۳ نفر در لندن در ارتباط با احتمال ایجاد ناامنی در مراسم توسط پلیس بازداشت شده اند.

از این مراسم عروسی ، به عنوان بزرگترین و مهم ترین رویداد سلطنتی طی سی سال گذشته یعنی از زمان ازدواج پرنس چارلز و دایانا اسپنسر، پدر و مادر پرنس ویلیام، یاد شده است.


 





















 
 












 

 

 





 





 

 

 

 

مراسم ازدواج شاهزاده ها در نقاط مختلف جهان

ویلیام و کیت میدلتون پس از ۸ سال نامزدی روز جمعه ۲۹ آوریل ازدواج کردند. این درحالی است که کیت میدلتون به طبقه اشرافی انگلیس تعلق ندارد و سوژه‌ای برای روزنامه نگاران انگلیسی شده است. این مراسم نیز به مانند مراسم پدر و مادر ویلیام اجرا شد.
 

 
به گزارش فردا، مجله فارین پالیسی در گزارش تصویری خود به سنت‌های ازدواج در برخی از کشور‌ها پرداخته است که از بعضی جهات قابل توجه است. کشورهایی چون پادشاهی سوازیلند در جنوب افریقا، بوتان در آسیا، موناکو در فرانسه و...
 
 
 
 
سواتی-پادشاه سوازیلند
 
در تصویر بالا، پادشاه سوازیلند- سرزمینی محاط شده در درون کشور افریقای جنوبی- در مراسم سنتی ازدواج در کشور خود شرکت کرده است. سواتی- پادشاه ۴۳ ساله این کشور- در حالی به این ازدواج دعوت شده که ۱۴ همسر دارد و شورای سلطنتی در این کشور همسران او را انتخاب می‌کنند. این شورای سلطنتی همچنین به تصمیم گیری در مورد صلاحیت حضور هر یک از این همسران در مراسم‌های مختلف، می‌پردازد. پادشاهان این کشور برای حفظ رابطه خود با گروه‌ها و اقوام مختلف در کشور، دختران آن‌ها را به همسری می‌گیرند. برای مثال پدر سواتی، ۷۰ همسر داشت و ما حصل این ازدواج‌ها ۲۱۰ فرزند بود. به هنگام برگزاری مراسم ازدواج، دختران جوان به حرکات موزون می‌پردازند و در این میان اگر پادشاه نظر خاصی به هر یک از آن‌ها داشته باشد، آن دختر مجبور است تن به ازدواج با پادشاه بدهد. سواتی هم اکنون از ۱۴ همسر خود ۲۳ فرزند دارد.
 
 
 
 
 
 
سوئد، شاهزاده ویکتوریا و دانیل وست لینگ
 
ملکه ویکتوریا و دانیل وستلینگ در سال ۲۰۱۰، با یکدیگر ازدواج کردند. این ازدواج در حالی انجام شد که پدر شاهزاده ویکتوریا- کارل گوستاو- صراحتا با این ازدواج مخالف بود و اعلام کرد «داماد او به طبقه اشرافی تعلق ندارد و صرفا مربی ژیمناستیک دختر او بوده است». به رغم این گفته‌ها آن‌ها با یکدیگر ازدواج کردند و در مراسم ازدواج ان‌ها ۱۲۰۰ نفر شرکت داشتند و ۵ میلیون نفر در نقاط مختلف جهان مراسم آن‌ها را به طور زنده تماشا می‌کردند.
 
 
 


 

شاهزاده سایاکو و یوشیکو کورودا ژاپن
ازدواج شاهزاده ژاپن، بیشتر به ملودرام فیلم‌های عاشقانه شباهت دارد. شاهزاده ژاپنی با پشت پا زدن به سنت‌ها و رسوم خانوادگی خود، در سال ۲۰۰۵ با یوشیکی کورودا- کارمند دولت- ازدواج کرد. موافقت او با این ازدواج به معنای خروج او از خاندان سلطنتی و مبدل شدن او به شهروندی معمولی درجامعه ژاپن بود.

در طول عمر ۴۵ ساله خاندان سلطنتی، یوشیکی اولین کسی بود که دست به چنین اقدامی زد و در سن ۳۶ سالگی- پس از موافقت خانواده با ازدواجش- خانواده را ترک گفت و با فرد مورد علاقه خود ازدواج کرد.
 
 
 
 
 

 
جیگمی وانگچوک- بوتان
جیگمی وانگچوک- پادشاه بوتان- در سال ۱۹۸۸ با ۴ خواهر متعلق به یک خانواده متشخص بوتانی ازدواج کرد. در مراسم ازدواج او که فقط خانواده‌های مهم و موبدان معابد حضور داشتند، برای اولین کودک او نیز نامی تعیین شد. هم اکنون او صاحب هشت کودک است.
 
 
 
 

موناکو-شاهزاده رینر و گریس کلی
گریس کلی- بازیگر برنده اسکار- برای اولین بار شاهزاده رینر را در جشنواره فیلم کن فرانسه ملاقات کرد. سرانجام پس از ۶ ماه مکاتبات عاشقانه، شاهزاده رینر برای پیشنهاد ازدواج به امریکا مسافرت می‌کند و آن‌ها در سال ۱۹۵۶ با یکدیگر ازدواج کردند.

برای آماده کردن لباس عروسی گریس کلی، ۳۶ خیاط به مدت ۶ هفته مشغول به کار بودند تا اینکه توانستند لباس را آماده کنند. پس از ازدواج نیز او از دنیای بازیگری در هالیوود برای همیشه خداحافظی کرد.

 

 

 

اردن-ملکه رایانا و عبدالله دوم
کیت می‌دلتون تنها کسی نیست که از خانواده معمولی به کاخ سلطنتی راه می‌رسد. ملکه رانیا، همسر عبدالله دوم- پادشاه اردن- زمانی که فقط ۲۲ سال داشت و کارمند شرکت اپل بود، با عبدالله دیدار کرد. آن‌ها در کمتر از دو ماه با یکدیگر ازدواج کردند و رد مراسمی سنتی در شهر امان ازدواج خود را جشن گرفتند.
 
 
 
 
 

انگلستان-ولیعهد چارلز و دایانا-کاملیا
دایانا در حالی که تنها ۱۹ سال داشت به ازدواج شاهزاده چارلز۳۲ ساله درآمد.

مراسم ازدواج آن‌ها در حالی برگزار شد که نزدیک به ۷۵۰ میلیون نفر در سراسز جهان، به تماشای آن نشسته بودند.

این ازدواج اگر چه از نظر شکوه و جلال بسیار زیبا بود اما پایان تراژیکی داشت. در سال ۱۹۹۲ دایانا از چارلز جدا شد و در سال ۱۹۹۶ زندگی مشترک آن دو به پایان رسید. یک سال پس از آن نیز دایانا در حادثه رانندگی در فرانسه کشته شد. اما شاهزاده چارلز در سال ۲۰۰۵ با کاملیا ازدواج کرد.




:: موضوعات مرتبط: مطالب جالب و خواندنی , ,
:: بازدید از این مطلب : 996
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 ارديبهشت 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: